Hoogwaardige materialen

voor de veiligheid van huidige en toekomstige generaties

Wij zijn een betrouwbaar internationaal bedrijf. We implementeren verschillende succesvolle projecten, die ons in staat stellen om competitief te blijven in de markt. Wij bieden topkwaliteit materialen, die de veiligheid van u en uw huis waarborgen. CB2BS is het eerste en enige bandenrecyclingbedrijf in de Baltische staten, die de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar producten garandeert. Om bij te dragen aan het behoud van de ecologie en om een betere gezondheid te zorgen, kunnen we niet alleen hoogwaardige duurzame materialen aanbieden, maar ook de veiligheid van u en het milieu waarborgen.


Onze producten zijn ecologisch. Dit betekent dat de materialen die worden gebruikt in onze producten volledig veilig zijn voor uw gezondheid en het milieu. Het is belangrijk voor ons dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Veiligheid en betrouwbaarheid (onder andere) maken ons de beste.

Bovendien zijn onze producten gerecycled, waardoor ze minder gevaarlijk en milieuvriendelijk zijn. Omdat we de omvang van de huidige milieuvervuiling begrijpen, streven we ernaar dat onze productie het milieu ten minste tot op zekere hoogte behoudt en beschermt. Tegelijkertijd zorgen we ook voor de kwaliteit en duurzaamheid van materialen.

Ieder van ons vindt comfort en kwaliteit erg belangrijk. We willen ons thuis extra comfortabel en veilig voelen. Ieder van ons is op een of ander moment blootgesteld aan ongemakkelijke en onbetrouwbare oppervlakken, waardoor we ons onzeker voelen omdat we bang zijn om uit te glijden, te vallen en letsel op te lopen. Dit geldt vooral als we aan onze kinderen denken. Iedereen wil zich veilig voelen, vooral in onze thuisomgeving.

Een van de meest populaire producten zijn onze rubberen tegels. Ze zijn gemaakt van natuurlijk rubber en zijn een perfecte bescherming tegen verwondingen op plaatsen met intensieve activiteiten. Deze rubberen tegels worden gebruikt op loopplekken, terrassen, rondom zwembaden.

Veel ouders maken zich grote zorgen over de veiligheid van hun kinderen bij speeltuinen. Ze zijn bang dat hun kinderen zullen vallen, uitglijden en letsel oplopen. Bij het kiezen van onze rubberen tegels, worden deze angsten van klanten verwijdert. Deze rubberen tegels verminderen het risico van uitglijden, vallen en gewond raken. Een speeltuin geplaveid met deze tegels zorgt voor betrouwbaarheid en veiligheid van uw kinderen.

Wij bieden tegels van verschillende diktes en kleuren. Het is mogelijk om speelse tegels met kindermotieven te maken, die niet alleen de veiligheid van het spel garanderen, maar ook meer vreugde brengen voor uw kinderen.

We denken aan onze eigen toekomst en die van anderen, dus we kiezen alleen de beste grondstoffen voor onze producten. We selecteren zorgvuldig materialen op basis van hun samenstelling. Het is belangrijk voor ons dat onze producten niet alleen hoogwaardig en duurzaam zijn, maar ook onschadelijk voor mens en milieu. Op deze manier bieden we drievoudige voordelen – onze producten zijn niet alleen van hoogwaardig en duurzaam, maar ook milieuvriendelijk en onschadelijk.

Wij bieden professionele en extra hoogwaardige dakbedekkingsapparatuur gemaakt in Italië.

Elk product is speciaal en stijlvol – ontworpen door professionals voor professionals.

Wij bieden stijlvolle en extra hoogwaardige branders, die zijn gemaakt volgens de Europese normen, evenals getest en gecontroleerd.

Wij bieden ook roestvrijstalen branders, die u langer van dienst zullen zijn. Deze branders zijn sterk, duurzaam en gecontroleerd en getest, wat een professionele kwaliteit van het werk garandeert.

Een ander product dat we aanbieden zijn hete lucht soldeerstations. Ze zijn ontworpen voor gebruik op plaatsen waar een open vlam niet wordt aanbevolen of zelfs gevaarlijk is. Deze stations zorgen voor veiligheid voor u en uw werkomgeving.

Al onze apparatuur is ontworpen voor professionals. Naast hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, is de apparatuur die wij aanbieden zeer stijlvol, ontworpen voor speciaal gebruik en afgestemd op al uw behoeften.

Zelfs als uw dak hoogwaardig is, komt er tijd dat u het moet verbeteren. Het is belangrijk om het probleem tijdig te herkennen en op de juiste manier op te lossen. Om dit te doen, hebben we een aantal hulpmiddelen om u te helpen het probleem tijdig te diagnosticeren en meer problemen te voorkomen.

Een van de meest up-to-date controlemiddelen is het CONTROLIT-systeem, dat onregelmatigheden snel en gemakkelijk herkend. Het is een waterdichtheidstest met behulp van een hoge spanningspuls methode, waarmee u alle elektrisch ondoordringbare waterdichtheid kunt controleren. Het CONTROLIT-systeem bestaat uit twee componenten: een elektrisch geleidende laag en verbindingscontacten.

SIP is een constructief isolerend sandwichpaneel systeem. Het is een speciale moderne technologie, die zeer robuust is en een goede thermische weerstand heeft. Vanwege de speciale samenstelling worden de SIP-panelen gebruikt voor buitenmuren, plafonds, bedekkingen, daken en interne scheidingswanden. Ze absorberen vrijwel geen vocht en voorkomen schimmelvorming, wat de redenen voor het rottingsproces elimineert. Daarom hoeft het huis, indien nodig, niet te worden verwarmd. Het SIP-systeem is meerdere malen sterker en dichter dan een conventioneel paneelhuis, hetgeen voorziet in een superieure oplossing. Dit is een bijzonder geschikte optie voor uw vakantiehuis.