Dakonderhoudsdiensten

Platte dakbedekking, onderhoud van platte daken

CB2BS bvba voert werkzaamheden uit voor het testen van de kwaliteit van platte daken en dakwerkkwaliteit. We doen dit met behulp van de speciale apparatuur die we beschikbaar hebben, die we kiezen op basis van het geteste dak en de montagemethode. Tijdens de test vinden we alle schade aan de dakbedekking, of deze nu zichtbaar is of niet. We zullen kritieke dakpunten beheren en conclusies trekken over noodzakelijke reparaties.

Voordelen van innovatieve testen

1. Ontdek scheuren die niet naakt te zien zijn
2. Test zelfs zeer grote gebieden in een korte tijd
3. De beoordeling of zichtbaar vocht een gevolg is van schade aan de dakbedekking of de vorming van condensatie
4. Voor de tests is geen nieuw dak nodig dat het hele dak bedekt – identificeer de exacte gebieden waarvoor reparatie vereist is
5. Snel en vooral, de nieuw geïnstalleerde daken worden effectief getest voordat ze in gebruik worden genomen

Een ideale methode om EPDM, TPO of PVC dakbedekking te testen als de kap mechanisch is gemonteerd of wordt gebruikt in een ballistisch systeem. Het principe van de test is simpel: rook zal de weg naar boven het dichtst benaderen – zodat ze als “mini-geisers” door elke dakspleet omhoog zullen stijgen, om nauwkeurig te melden waar het beschadigde gebied zich bevindt. Rook dringt zelfs door de kleinste scheuren heen en is goed zichtbaar – waardoor het een zeer handige manier is om scheuren te ontdekken, niet alleen in platte daken, maar ook in leidingsystemen.

De test, ongeacht het dakbedekkings- en montagesysteem, toont de afvoer van vocht en warmte. Met de hulp van een ervaren specialist en een thermovisor kunt u snel grote oppervlakken controleren en zelfs de kleinste schade aan de coating ontdekken.

Deze methode is van toepassing op het testen van composiet bitumen of EPDM, TPO, PVC-coatings, waarvoor een lijmsysteem werd gebruikt voor de montage. Elektrische pulstests kunnen worden uitgevoerd in droge en natte omstandigheden, afhankelijk van de huidige situatie die onze specialisten schatten. Het belangrijkste testprincipe is om een puls te genereren door een elektrische stroom op de basis aan te sluiten.