Dakbedekkingsdiensten

Platte dakbedekking, isolatie

Als u wilt dat uw dakbedekking lang meegaat, kiest u voor professionele dakbedekking. CB2BS kan ze aan u leveren. Met uitgebreide ervaring op dit gebied en wereldwijd erkend, biedt het bedrijf u graag hoogwaardige en betrouwbare dakbedekkingsdiensten.

Plat dak eigenaren hebben een beperkte keuze. Daarom moeten de belangrijkste factoren in overweging worden genomen bij het kiezen van deze dakbedekking. Dit specifieke veld is de kernactiviteit van het CB2BS-bedrijf, dat zijn klanten dakcoatingservices van hoge kwaliteit biedt. Om de duurzaamheid, kostenefficiëntie en bruikbaarheid te garanderen, biedt het bedrijf EPDM, TPO en bitumen – dakinstallatiediensten aan.

EPDM dakbedekking is een van de meest populaire en meest betrouwbare. Het is flexibel en bestand tegen UV-straling, zorgt voor kracht en veiligheid. EPDM-dakbedekking kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd: volledig aangehecht, mechanisch bevestigd of geballast. Kies de meest geschikte installatiemethode en geniet van visueel esthetische, stevige en kostenefficiënte dakbedekkingen.

TPO is een andere unieke en exclusieve dakbedekking aangeboden door CB2BS. Het wordt gekenmerkt door unieke lichte kleuren en lichtreflectie-eigenschappen. Deze dakbedekking zorgt voor de hoogste kwaliteit en is milieuvriendelijk, veilig voor het milieu en de mensen. Het wordt ook op verschillende manieren geïnstalleerd: het kan volledig worden aangehecht, mechanisch bevestigd of geballast. TPO is een voordelige, lichte en esthetische dakbedekking speciaal voor u.

Bitumen dakbedekking wordt meestal gebruikt voor waterbestendige isolatie. De belangrijkste eigenschappen van bitumen dakbedekking zijn viscositeit, verwekingstemperatuur en hechting. Bitumen dakbedekking wordt geïnstalleerd door te lassen met een open gasvlam of eenvoudigweg te verankeren aan de basis.