Professionele diensten

op tijd en met moderne methoden

Wij zijn een zeer ervaren bedrijf. Onze werkgeschiedenis dient als garantie voor onze kwaliteit. We bieden hoogwaardige diensten. Klanttevredenheid en hun vertrouwen is ons doel. We werken met hoogwaardige apparatuur en materialen. We richten ons niet alleen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van materialen, maar ook op hun samenstelling. Het is belangrijk voor ons dat ze onschadelijk zijn voor mens en milieu. Wij voeren verschillende diensten uit met betrekking tot dakbedekking, reparatie en onderhoud. Wij werken met platte daken: we kiezen de benodigde hoogwaardige materialen en we bedekken en onderhouden de daken. Wij garanderen de duurzaamheid en kwaliteit van de dakbedekking. Wij bieden ook dak onderhoud en loodgietersdiensten.

Dakbedekkingsdiensten

Dakonderhoudsdiensten

Loodgietersdiensten


Wij zijn vakmensen, dus we voeren elke taak op een verantwoorde manier uit. We gebruiken materialen van topkwaliteit, gebruiken alleen professionele apparatuur en passen de meest up-to-date oplossingen toe. We maken gebruik van moderne technologieën en systemen die populair en beproefd zijn over de hele wereld.

Een van onze belangrijkste diensten zijn dakbedekkingsdiensten. Wij werken met platte daken en met verschillende soorten dakbedekkingen. De belangrijkste taak is om de juiste dakbedekking te selecteren op basis van de behoeften van het gebouw. Bij platte daken zijn er verschillende populaire soorten dakbedekking beschikbaar: EPDM, TPO en bitumen dakbedekking. Al deze soorten dakbedekkingen hebben hun eigen voor- en nadelen, dus er moet rekening worden gehouden met verschillende factoren: locatie, klimaat, enz.

Niets duurt eeuwig. Hoewel we de duurzaamheid van onze daken garanderen, is er na verloop van tijd nog steeds onderhoud en reparatie nodig. Ons bedrijf voert controle uit van de kwaliteit van platte daken. Door middel van professionele en moderne apparatuur detecteren we zichtbare en zelfs onzichtbare beschadigingen aan het dak, waardoor het risico op ernstige schade wordt verminderd als het op tijd wordt afgehandeld.

Met onze moderne apparatuur zien we snel barsten die soms onzichtbaar zijn voor het blote oog. We kunnen zeer grote oppervlakten in korte tijd inspecteren. We voeren een professionele beoordeling uit en stellen de oorzaken van de schade aan het dak vast. We bepalen welke plaatsen moeten worden gerepareerd.

Wij leveren professionele en betrouwbare diensten. We werken met apparatuur van topkwaliteit; daarom voeren we ons werk snel en efficiënt uit en garanderen we de betrouwbaarheid van onze diensten.

Naast onze dakbedekkingsdiensten bieden wij ook loodgietersdiensten aan onze huidige en toekomstige klanten aan. Voor onze projecten installeren wij hoogwaardige en betrouwbare apparatuur: kunststof buizen, stalen buizen, radiatoren, vloerverwarming.  We kunnen de betrouwbaarheid van ons werk en onze materialen garanderen, omdat we alleen apparatuur van fabrikanten gebruiken die de volledige kwaliteit van hun producten garanderen.